НОВОТО ОРЪЖИЕ НА WALTHER G 22 - КАЛ .22 LR
  G 22 Standart
G 22 Military
 
 

Представяйки новата пушката WALTHER G 22 от фирмата производител WALTHER продължават тяхната стара традиция да произвеждат малокалибрени пушки, които печелят многобройни медали от злато в олимпийските игри и световни шампионати.

WALTHER G 22 има иновационен дизайн тип "BULLPUP" което я прави първата по рода си пушка на WALTHER. G 22. С нея те запълват своята пълна гама от аксесоари за лов, стрелкови шампионати или забавление.
Затворния блок и пълнителя са интегрирани в задната част на пушката. Това дава извънредно къса обща дължина от 720 мм въпреки оптималната дължина на цевта на 508 мм. Първата малокалибрена пушка в този клас - произвеждана във версия с възможност за обръщане на затвора за стрелец с лява ръка. Прикладът е с променлива дължина - за пригаждане към стрелецът. Разширение е 20 мм. Универсалната Уийвър база е пригодена за оптика, бързомерез или лазер на WALTHER. Пушката има универсална пистолетна дръжка и може да се комбинира с двунога опора или други аксесоари.

Относно безопасността - WALTHER предоставят максимална степен на безопасност по време на използване или когато е на съхранение. Пушката има предпазител на пълнителя и цялостна ключалка за защита срещу неоторизирана употреба. Едно съвременно и изящно оръжие. При стрелба липсва откат.

Цена на пушката в България предлагана от Българският интернет оръжеен магазин: 810 лв /Без допълнителните аксесоари/